Onze diensten

Wil je dat jouw communicatie herkenbaar is en past bij jouw bedrijf?
Dan is een sterke visuele identiteit en huisstijl het begin van goede communicatie en een sterk imago.

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.

Huisstijl ontwerp

Huisstijl is meer dan enkel een logo of het vermelden van uw logo op uw bedrijfsdocumenten, het is een volledig ‘pakket’.​​ We hebben een breed scala aan definities waaruit we kunnen kiezen. Een huisstijl wordt gebruikt in een verscheidenheid van sectoren. Telkens met zijn specifieke vereisten.

Beeldbewerking

Sprekende beelden maken, dat is onze job. Of het nu gaat over beeldbewerking voor print of web, wij detoureren en retoucheren je beelden tot we het perfecte ontwerp hebben gecreëerd.

Opmaak

Hulp nodig bij het opmaken van een brochure, folder, catalogus, spandoeken of ander reclame? Wij zorgen voor een onberispelijke en drukklare opmaak van al je documenten.

Digitale media

Online communicatie wordt steeds belangrijker. Wij zetten woorden om in sprekende beelden die je kan gebruiken op al jouw sociale media.

Plaatsingsdienst

Wij plaatsen allerlei reclameproducten van buitenreclame, gevelreclame tot autobeletteringen.

Interesse of afspraak maken?

Door ons groot aanbod aan producten & diensten, zou het kunnen dat je twijfelt of we wel iets kunnen betekenen voor jou of niet.
Neem daarom contact met ons op of maak een afspraak en wij helpen je met plezier verder!

 
quotes

Voor een aantal zaken (spandoeken, dibondpanelen, belettering) deden we al beroep op S-Concept: Reclamebureau. Perfecte afwerking & snelle levering... Bedankt!

quotes_1
Bart Mattan
Matt Security