Onze diensten

Wil je dat jouw communicatie herkenbaar is en past bij jouw bedrijf? Dan is een sterke visuele identiteit en huisstijl het begin van goede communicatie en een sterk imago.

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.

Huisstijl

Huisstijl is meer dan enkel een logo of het vermelden van uw logo op uw bedrijfsdocumenten, het is een volledig ‘pakket’.​​ We hebben een breed scala aan definities waaruit we kunnen kiezen. Een huisstijl wordt gebruikt in een verscheidenheid van sectoren. Telkens met zijn specifieke vereisten.

Drukwerk

Ook voor uw drukwerk staan we met raad en daad klaar. Van folder, catalogus tot visitekaartjes voor uw bedrijf. Dankzij onze druktechnische kennis kunnen wij je bijstaan bij de juiste keuze voor elk ontwerp.

XL-Printing

Als u klanten naar uw handelszaak wil lokken moet uw gebouw in eerste instantie opvallen en een goede indruk geven langs de buitenkant zodat potentiële klanten de stap zetten om naar binnen te komen.

Beeldbewerking

Sprekende beelden maken, dat is onze job. Of het nu gaat over beeldbewerking voor print of web, wij detoureren en retoucheren je beedlen tot we het perfecte ontwerp hebben gecreëerd.

Opmaak

Hulp nodig bij het opmaken van een brochure, folder, catalogus of ander drukwerk? Wij zorgen voor een onberispelijke en drukklare opmaak van al je documenten.

Doe inspiratie op in onze catalogus.

Bekijk producten die best bij u en uw onderneming passen.

Voor een aantal zaken (spandoeken, dibondpanelen, belettering) deden we al beroep op S-Concept: Reclamebureau. Perfecte afwerking & snelle levering... Bedankt!

Bart Mattan
Matt Security